La Paella RusaTota empastrà

Elecciones Generales 2011

Entrevista a Ricardo Sixto (Esquerra Unida)

La Paella Russa continua hui amb la sèrie d’entrevistes amb els candidats que encapçalen les llistes del partits més votats fa quatre anys a València amb el qüestionari que li hem passat a Ricardo Sixto, cap de la llista de la coalició formada al voltant d’Esquerra Unida. Moltes gràcies per haver respost les nostres preguntes!

Ricardo Sixto Iglesias
Cap de llista per València d’Esquerra Unida
Nascut
a València l’any 1967
Va estudiar Geografia i Història a La Universitat de València (llicenciat l’any 1990 en l’especialitat d’Història Medieval)
Ha treballat en diversos arxius i institucions.

Arròs preferit: Arròs al forn
Els millors arrossos del país es fan a: sempre prop del Xúquer
Ingredient favorit en una bona paella: la carxofa

1. Som valencians i volem viuré bé però sense haver de treballar massa… com en els últims anys, per exemple. Què ens proposa EU per sortir bé de la crisi? Repartir el treball (35 hores setmanals) i guanyar el mateix… sense broma, cal redistribuir la plusvàlua del treball d’altra manera.

2. EU sempre s’ha dit federalista. Però estem parlant d’un federalisme com el d’UPyD o més del tipus tradicional que vol trencar Espanya? No estem ni per recentralitzar ni per dissoldre. Ens agrada més la idea d’una República Federal Espanyola, o Ibèrica, o Europea…

3. Tens por de la maledicció que diu que els diputats d’EU per València acaben a altres partits? Per quina raó penses que tanta gent ha marxat d’EU? No crec en malediccions i algunes tradicions estan per a trencar-les. Supose que marxaren perquè canviaren d’idees (…o no?).

4. El moviment 15-M i EU, estan condemnats a entendre´s o només es giten per conveniència? Estem joiosament condemnats a escoltar al carrer i treballar amb els moviments socials, i si a més ens gitem convençuts doncs…. millor!

5. De veres, Ricardo, sense fotre-nos el dia, no hi ha possibilitat de muntar-nos una eixida de la crisi millor, on es puga no treballar massa? Ni amb la rajola reloaded? Ni amb un turisme de botellades expanded? Però si treballar és fantàstic! Ara que si el que vols és viure de rendes… prova a la mateixa administració on compra la loteria C.Fabra.


Etiquetas , , , , , , ,

Compartir

Artículos relacionados

9 thoughts on “Entrevista a Ricardo Sixto (Esquerra Unida)

 1. Coentor

  Crec que esta volta les preguntes tenien menys malabava que a les altres. I crec sincerament, que amb preguntes amb més malabava Sitxo se n’haguera eixit millor, perquè trobe que és un tio amb imaginació.

  Llegint-la m’ha fet la impressió de llegir una conversa entre amics que les entrevistes rotllo CQC de Cantó i Baldo. I el resultat, doncs no és tan divertit.

  Contestar
 2. Senyor Garrofó

  Personalment, crec que el tio s’adapta millor al joc (respostes curtes i sense donar massa importància a la càrrega de mala llet que hi puga haver a la pregunta).

  És de veres que hi ha una repetició amb la pregunta cinquena i la primera, però les tres restants tracten temes que pensem són conflictius (les relacions amb el 15-M, que atufen a rotllo de connivència, el problema d’EU amb desercions i gent que se’n va i la complexa posició d’EU dins una IU cada vegada menys federal. En tot cas, ni idea, és complicat per qui fa les entrevistes calibrar bé aquestes coses. I el joc de preguntar amb pretesa gràcia, fent conyes però tractant de fer també la guitza i que isquen els temes conflictius no és senzill. Menys encara poder fer-les totalment idèntiques en la combinació dels factors!

  Contestar
  • Coentor

   Ha ha ha. Gràcies per l’explicació de la falla.

   De tota manera, a tots els lectors no te perquè encantar cada entrevista. La valoració bona, al cap i a la fi, serà la del conjunt de les sis. I de moment, com en general tots els continguts de la pàgina, te una valoració molt positiva.

   Contestar
 3. Jordi

  Le viene bien a Ricardo Sixto lo de haber estudiado Historia y en la especialidad de Historia Medieval porque la ideología que profesa está más o menos anclada un poquito más tarde de esos tiempos pero no mucho más atrás 😀 . El comunismo está desfasado y más viendo a Cayo Lara arrastrandose por las casas de hipotecados para rascar algún voto. Con estos acabaremos como en los peores tiempos de la Europa del este estalinista o peor incluso 😀 Casi ni una puñetera idea válida para la mayoría de temas y para salir de la crisis.. más bien nos dejarían ya tocados para siempre.

  Contestar
  • labuelo

   Tienes razón. En cambio, las ideas de PP y PSOE nos están sacando de la crisis a la velocidad del rayo a lomos de blancos corceles alados.

   Contestar
   • Jordi

    Tampoco he dicho que el PSOE nos este sacando de la crisis y lo del PP esta por ver pero como hagan como donde han gobernada es la misma mierda de siempre y no hay más que ver la «gestión» (por llamarlo de alguna manera) lamentable por parte de Camps y Fabra.

    Contestar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Esta página está alojada en La Página Definitiva. Sus contenidos pertenecen a sus autores, que escriben con seudónimo para evitar ser represaliados por sus opiniones.

Contribución anónima

Esto lo hacemos gratis y es mérito, entre otros, de personas anónimas. Aun así cuesta tiempo y dinero. Si te gusta lo que hacemos y quieres colaborar, páganos unas cervezas.

Artículos en tu correo

Te enviamos los nuevos artículos a tu correo electrónico: