La Paella RusaTota empastrà

Corrupción

Jorge Alarte en totes les pantalles

La nova campanya de gafapasta Jorge Alarte, dissenyada per al cinema i emesa en perfecte castellà, està destinada a generar moltes conyes i pocs rèdits. És perfecta per al PSPV!

Hi té una introducció molt James Bond, amb entradeta misteriosa, en blanc i negre. Desprès tenim ja el rotllo de sempre. Ja se sap, que si Canal 9 no em trau, que si els altres són uns lladres… Arriba a dir, fins i tot, que els «socialistes valencians» tenen proposes concretes. Després no considera oportú fer-ne esment ni tan sols d’una. Ja se sap que la política és una altra cosa. Repetir la mateixa cançoneta, tantes vegades sentida:

Vota al PSPV perquè ara ens diem socialistes valencians i, a més, sóm més bona gent que eixos del PP i aplicarem molt millor que ells, amb un somriure i sense furtar, les seues polítiques.

Això sí, la novetat és que ara, el missatge, amb bona factura tècnica, el tenim també en els millors cinemes del país. Disculpeu, que m’he despistat. En els millors cinemes «de la Comunitat». Disculpa de nou, Jorge, «de la Comunidad». Ara sí. Perfecte.

Enhorabona als assessors d’Alarte, que, al menys, en aquest cas, han pagat i produït una campanya que no és il·legal i que sí podrà ser emesa com estava previst!

Etiquetas , , , , , , ,

Compartir

Artículos relacionados

One thought on “Jorge Alarte en totes les pantalles

  1. Senyor Garrofó

    A mí me gusta mucho lo de «Hola, soy Jorge Alarte». Es muy revelador que tenga que empezar el vídeo presentándose.

    No soy especialista en este tipo de cosas, porque se me escapan los arcanos de la imagen, pero, ¿es la mejor manera de hacerlo?, ¿no sería mejor que entrara a hablar y poner un cartelito debajo, como diciendo «tenemos claro que todos los conocéis, pero por si acaso hay algún despistado que sepáis que este señor es Jorge Alarte, líder de los «socialistas valencianos»?

    En una misma línea, ¿no está demasiado vacío el cine al que se dirige a Alarte? Vale que llenarlo totalmente habría sido excesivo, pero la platea que sacan se ve un poco desangelada, como si el mensaje no tuviera gancho.

    Contestar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Esta página está alojada en La Página Definitiva. Sus contenidos pertenecen a sus autores, que escriben con seudónimo para evitar ser represaliados por sus opiniones.

Contribución anónima

Esto lo hacemos gratis y es mérito, entre otros, de personas anónimas. Aun así cuesta tiempo y dinero. Si te gusta lo que hacemos y quieres colaborar, páganos unas cervezas.

Artículos en tu correo

Te enviamos los nuevos artículos a tu correo electrónico: