- No se trata de hacer leer - http://www.lapaginadefinitiva.com/aboix -

El futur de la Universitat de València, a debat

Tancant el cicle de jornades que hem fet aquest mes sobre les Missions de la Universitat per al segle XXI, la primera dedicada a l’aplicació de Bolnya als estudis de Dret [1] i la segona centrada en l’anàlisi del sentit de la investigació feta des de la Universitat en matèries de Dret públic [2], hui dijous, des de les 17.00 hores, a la Sala 3 P12 del Departament de Dret Administratiu de la Facultat de Dret de la Universitat de València tanquem aquestes jornades amb un debat sobre el futur de la Universitat de València [3].

La idea és comptar amb diferentes persones vinculades d’una o altra manera a la Universitat, de tots els àmbits, ja siguen professors, ja personal d’administració, de Ciències (campus de Burjassot-Paterna), de Socials (Tarongers), d’Humanitats (Blasco Ibáñez), investigadors o docent, totes joves, i parlar dels problemes de la institució, de les coses que pensem que es fan bé, de les que, en canvi, estem convençuts que es podrien fer millor. Participaran al debat:

Guillermo López García – TU Periodismo
Chantal Ferrer Roca – TU Física Aplicada y Electromagnetismo
María Jesús Perales – TU MIDE
Ana Zorio – TU Contabilidad
Rafael Abargues López – Investigador contratado – Químicas
Ignacio Ramos Gay – TU Filología Francesa
Carlos Pomer Monferrer – Administrador Facultat de Psicologia
Valeriano Iranzo – Investigador – Lógica y Filosofía de la Ciencia
Amparo Oliver – TU Metodología CC Comportamiento
Manuel de la Fuente Soler – Ay. Dr. Comunicación Audiovisual
Rafael García Martínez – Servei d’Anàlisi i Planificació

Per descomptat, com sempre, el debat i el diàleg està oberta a qualsevol company que hi estiga interessat. Simplement ha de vindre i afegir-se a la discussió.

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "El futur de la Universitat de València, a debat"

#1 Comment By Garganta Profunda On 10 diciembre 2009 @ 4:34 pm

Poqueta gent de «Ciències»…no creus?

#2 Comment By Andrés Boix Palop On 17 diciembre 2009 @ 4:54 pm

Tens raó, Garganta, però no saps com és de complicta, des d’ací, des de Tarongers, lluny com estem, tindre controlada gent d’altres campus. Més encara si són gent jove. Encara sort que n’hi havia dos!

#3 Comment By Mar On 24 noviembre 2010 @ 9:13 pm

Hola, ¿sabéis algo de la propuesta de los socialistas de qwue los catedráticos de Universidad no sean funcionarios públicos? ¿Qué os parece?

[4]

Recuerdo que en otro post comentamos algo del tema de si los profesores de los colegios públicos deben de ser funcionarios, pero no lo encuentro. Si alguien se acuerda de donde se mencionó…

Un saludo a todos